Kabe Royal Tower on 2 kerroksinen matkailuvaunu

Kävin lävitse vanhoja arkistoja vuodelta 2007 ja löysin Kabe Royal Towerin kuvan. Melko uniikki vaunu! Muistin heti sen hetken kun aikoinaan näin vaunun ensimmäisen kerran. En ollut uskoa silmiäni.

Kabe Royal Tower 2 kerroksinen matkailuvaunu

Rappuset istuvat Kaben pohjaratkaisuun yllättävänkin siististi. Yläkerran sohva näyttää houkuttelevalta laiskottelupaikalta, missä voisin kuluttaa aikaa sadepäivinä. Vaunun katolla on lisäksi parveke, joten pitäisikö aurinkotuolit kantaakin sinne etukatoksen sijaan? Tässä vaunussa jos missä on luksusta kerrakseen.

Kabe Royal Tower esiteltiin vuonna 2007, enkä ole siihen kyllä koskaan törmännyt tien päällä. Messuja ja markkinointia varten vaunu on varmaan pääosin rakennettu, vaikka kyllä sillä aikoinaan hintalappukin oli. Vetoauton pitäisi olla melkoisen järeä peli ja millaisen ajokortin yhdistelmä sitten vaatisikaan.

2 kerroksinen Kabe on erikoiskuljetus

Vaunu on yli 450 cm korkea, mikä tekee siitä erikoiskuljetuksen. Käytännössä siis jokainen reissu tarvitsisi luvan ELY-keskukselta. Vaunu ei mahdu kulkemaan tavallisten siltojen alta eli liikkuminen olisi melko rajoitettua.

Kaikesta huolimatta on hienoa, että Kabe on joskus tällaisenkin vaunun tehnyt. Pitäähän sitä messuilla välillä olla jotain sykähdyttävää ja ihmeteltävää.

Tommi

App Store link