Mitä palveluiden merkit tarkoittavat?

Camping Finland esittää alueiden tärkeimmät palvelut merkkeinä. Näitä palveluita ovat sähkö, juomavesi, vessa, suihku, kemssan tyhjennys ja alueen esteettömyys.

Kun merkki on korostettu, se näkyy mustana valkoisella pohjalla. Jos iPhonessa on käytössä tumma tila, näkyy korostettu merkki valkoisena tummalla pohjalla. Korostettu merkki tarkoittaa, että palvelu on saatavilla.

Harmaana oleva merkki puolestaan kertoo, että kyseistä palvelua ei ole tarjolla.

Esimerkkinä tässä Pirkkalan ABC:n palvelut. Kaikki muut palvelut ovat tarjolla, mutta suihku puuttuu.

Alueiden palvelumerkit selitettyinä

Palveluiden pitäminen ajantasalla

Palveluiden pitäminen ajantasalla on melko haastavaa. Käyn jatkuvasti paikkoja lävitse ja päivitän sovelluksen tietoja, kun huomaan muutoksia. Camping Finlandissa on tätä kirjoittaessa jo yli 700 puskaparkkia, leirintäaluetta, matkaparkkia ja kansallispuistoa kartalla. Muutoksia alueiden palveluihin voi tulla koska vain.

Jos huomaat, että paikan palvelut eivät vastaa sitä, mitä Camping Finlandissa näytetään, niin voit lähettää siitä minulle mailia osoitteeseen tommi piste kivimaki ät caravanstudio piste fi.

Otan riemulla vastaan kaiken palautteen. Se auttaa tekemään Camping Finlandista kaikkien aikojen parhaan sovelluksen upeiden leiripaikkojen löytämiseen.

Moikataan kun nähdään!

Tommi

App Store link